Kurallar ve Şartlar

Katılım Şartlarımız:

• Her komite 20 delege, 1 gazeteci, 1 komite organizatörü ve 2 komite başkanından oluşacaktır. Komite başkanları, komite gazetecileri, delege başvuruları dışarıdan alınacaktır.
  • Her okuldan, öğretmen eşliğinde, 10 delege katılabilir.
  • Konferansa katılacak herkes için bizim tarafımızdan önerilen bir konaklama yeri bulunmakla birlikte, bu yerde kalmak istemeyen katılımcılarımızın kendi konaklama yerlerini seçmesi gibi bir olanak bulunmaktadır ancak bu durumda yaşanılabilecek aksilikler bizim sorumluluğumuzda olmayacaktır.
  • İzmir dışından gelecek kişiler ulaşımlarını kendi sağlayacak, havaalanından – otele/okula veya otelden – okula ulaşımlar ise tarafımızdan tahsis edilecek servisler ile belirlenen otelden sağlanacaktır.
  • Konferans süresince her türlü ulaşım, okulumuzun anlaşmalı olduğu servis firması Özdecan Turizm Taşımacılık tarafından gerçekleştirilecektir.
  • Başvurularımızın değerlendirilme önceliği tarih sıralamasına göre olacaktır.

Konferans Kurallarımız

Okul kampüsü içerisinde alkol – sigara gibi maddeleri yanınızda bulundurmak ve  kullanmak kesinlikle yasaktır.

• Konferansımızın ilk günü tanışma günü olup her türlü kıyafet serbesttir (yapılacak etkinliklerden dolayı rahat olacağınız kıyafetler, özellikle spor kıyafet, giymeniz tavsiye edilir).
  • Konferansımızın ikinci günü sabahı açılış törenimiz olacaktır ve bu törene resmi kıyafetle katılmak zorunludur (erkekler için ceket ve kravat/papyon zorunlu değildir). Ancak törenden sonra isteyen delegelerimiz yanında kıyafet değiştirmek serbesttir (bu kıyafetin de yarı resmi olması şartıyla).
  • Konferansımızın üçüncü günü de yarı resmi kıyafet ile gelinmelidir.
  • Konferansımızın dördüncü günü genel kurul günüdür ve bugün resmi kıyafetle gelinmelidir ve tüm gün bu kıyafetle durulacağı da bilinmelidir (Bu gün erkeklerin ceketleri ve kravat/papyonları ile katılmaları zorunludur).
  • Konferans süresince yaka kartlarınız her zaman boynunuzda takılı durumda olmalıdır. Sabah okula girişlerde kişilerin yaka kartları kontrol edilecek ve buna göre içeri alınacaktır.
  • Bütün delegelerimizin komite çalışmalarına devamlı bir şekilde katılması önemle rica olunur. Bu devamlılığı, mazeretsiz bir şekilde, göstermeyen delegelerimizin katılım belgelerini almaları mümkün olmayacaktır.
  • Konferans süresince delegelerimizin okuldan dışarı çıkması yasaktır.
  • Komite çalışmaları ve ilk gün gerçekleştirilecek oryantasyon çalışmaları sırasında yalnızca görevli kişiler ilgili alanlarda bulunabilir.